consultancy
import / export
eastern europe trade
invoerbegeleiding  |  juridisch advies  |  bedrijfsbemiddeling  |  human resources
 
Handelsmores kan per land enorm verschillen. Onderhandel niet op eigen houtje, maar schakel een specialist als Peter Vasilev in.
 

Vastgoed – Bulgarije – Hotels

Op verschillende lokaties in Bulgarije, kunnen wij zowel operationele als in aanbouw zijnde hotels en andere accomodatie aanbieden.
Hieronder een fotoimpressie.

Neem contact met ons op voor nadere details.

Bungalowpark in het westen van Bulgarije, aan Isker-meer. Dit object omvat 5 gemeubileerde bungalows met o.a. internetaansluiting en garage. Zwembad en accomodatie voor personeel aanwezig.
Richtprijs € 2.500.000

Hotel in aanbouw gelegen op 15 km van de stad Turnovo in Centraal-Bulgarije. De oppervlakte van het hotel is 928m² met 450m² kelder. Het pand staat op 2750m² eigen grond.
Richtprijs € 95.000
Operationeel hotel met 30 kamers gelegen aan de Zwarte Zee met eigen sauna, fitnessruimte, zwembad en restaurant. In bedrijf gegaan in het voorjaar van 2006.
Richtprijs €1.200.000

 

Hotel Sinemorits ****

Dit prachtige hotel met 4 verdiepingen is gelegen in het uiterste zuiden van Bulgarije. Met zijn prachtige ligging direct aan zee is dit een aanrader voor de echter zonaanbidder.

Het hotel beschikt over 1.000 m² eigen grond en is in 2006 in gebruik genomen.

Voor het personeel is er een apart onderkomen met 20 bedden.

Het restaurant beschikt over een uitstekende keuken en een restaurantzaal met 40 zitplaatsen. Op het terras met uitzicht over de Zwarte Zee is plaats voor nog eens 40 couvert.

Prijs kk: € 1.400.000
De inrichting van het hotel is zeer luxe met onder andere vloeren van marmer en graniet, 15 zeer luxe hotelkamers en 2 luxe appartementen met in totaal 40 bedden. Tevens is het hotel voorzien van een wasserette, zwembad en volledig ingerichte fitnessruimte. Daarnaast is het gehele complex voorzien van airconditioning.

Hotel Boliari

Dit luxe hotel is gelegen in Centraal-Bulgarije in een schitterend berggebied.

Het hotel beschikt over 35 bedden.

Prijs: € 1.700.000

Klik hier voor de overzichtspagina.

 
 
       
© Copyright 2006-2009 Peter Vasilev – Alle rechten voorbehouden